Дата: Пятница, 17.04.2009, 12:00 | Сообщение # 271
Nagare-boshi
Статус: Не в сети
Haddaway - What Is Love lyrics
CHORUS: What is love Baby don't hurt me Don't hurt me no more Baby don't hurt me Don't hurt me no more What is love Yeah Oh I don't know why you're not fair I give you my love but you don't care So what is right and what is wrong gimme a sign (chorus x2) uoh oh... Oh I don't know what can I do what else can I say it's up to you I know we're one just me and you I can't go on (chorus x2) uoh oh.. What is love What is love What is love Baby don't hurt me Don't hurt me no more Don't hurt me Don't hurt me I want no other No other love This is your life our time When we are together I need you forever Is it love (chorus x2) uoh oh.. (chorus x2) Baby don't hurt me Don't hurt me no more Baby don't hurt me Don't hurt me no more Baby don't hurt me Don't hurt me no more Baby don't hurt me Don't hurt me no more what is love?!...
Quote (pontagruel)
хм, уже несколько дней слушаю это раз по 30 на день
омг ^_^ Ностальгия... Ima iku yo, boku wa nagareboshi Разница между тактикой и стратегией состоит в том, что тактика это искусство ведения боя, а стратегия - игра, ведущая к победе.
Сообщение отредактировал L1ght-kun - Пятница, 17.04.2009, 12:04
Romaji Lyrics/English Translation Hitori sakyuu ni tatte Furari ten wo aogeba Yurari chihei ga yurete The sky is crying
Alone, if I stand on a dune and Aimlessly, gaze up at the heavens Relaxedly, the ground level shakes, and The sky is crying
Kimi wo yurushitanda Ai wo kanjitanda Dakedo hakanai inochi Now you are dying
I forgave you I felt love But life is fleeting Now you are dying
Mata hitotsu taisetsu na mono Kiekakete iru * Soredemo Namida ha koborenai Eien no ♥♥♥ to Hikikae ni ushinatta mono ha nan darou Kanashii to kokoro ga Sakendemo unmei no Mawaritsudzukeru asu no michi ha Tomerarenai
Yet another something precious to me Is about to disappear * Even so, I will spill no tears What was it that I have lost in exchange For eternal ♥♥♥? Even if my heart screams When I'm sad, the path to Tomorrow, which destiny keeps spinning around, Is unstoppable
Kanjou koroshitanda Hyoujou kakushitanda Mujou kono yo ha subete I'm gonna miss you
I killed my emotions I hid my expressions Heartlessness is everything to this world I'm gonna miss you
Fureaeba setsunai omoi Kanjiru koto ga Dekitemo ** Namida ha koborenai Eien no ♥♥♥ to Kiesatte iku inochi no omosa onaji darou Jikuu wo koeru tabi Umarekawareru kara Futatabi deaeta nara kimi to Kitto wakaru
Even if it's possible For me to feel painful emotions When we touch each other ** I will spill no tears The weight of a snuffed life is probably the same As eternal ♥♥♥ Because I can be reincarnated Every time I go beyond time-space If we can meet a second time, I'm sure I'll know it's you
* Repeat
Soredemo ** Repeat
Even so, ** Repeat
Ima iku yo, boku wa nagareboshi Разница между тактикой и стратегией состоит в том, что тактика это искусство ведения боя, а стратегия - игра, ведущая к победе.
Дата: Понедельник, 27.04.2009, 13:59 | Сообщение # 276
Nagare-boshi
Nightwish - Wanderlust
I want to see where the sirens sing Hear how the wolves howl Sail the dead calm waters of the Pacific
Dance in the fields of coral Be blinded by the white Discover the deepest jungle
I want to find The Secret Path A bird delivered into my heart, so
It's not the end Not the kingdom come It is the journey that matters, the distant wanderer Call of the wild In me forever and ever and ever forever Wanderlust
I want to love by the Blue Lagoon Kiss under the waning moon Straying, claiming my place in this mortal coil
Riding the dolphins Asking the mountains Dreaming Alaska The Earth can have but Earth
I want to find The Secret Path A bird delivered into my heart, so
It's not the end Not the kingdom come It is the journey that matters, the distant wanderer Call of the wild In me forever and ever and ever forever Wanderlust
Look into my eyes and see the wanderer See the mirrors of a wolf behold the pathfinder
И все таки старый Nightwish - хорошая штука
Ima iku yo, boku wa nagareboshi Разница между тактикой и стратегией состоит в том, что тактика это искусство ведения боя, а стратегия - игра, ведущая к победе.
Дата: Четверг, 30.04.2009, 02:18 | Сообщение # 277
Hellste Stern am Nachthimmel
Nine Inch Иails — The Fragile... NIИ'ки же! Одна из самых любимых песен у них... Комментировать, опять же, нечего.
She shines in a world full of ugliness She matters when everything is meaningless
Fragile She doesn't see her beauty She tries to get away
Sometimes it's just that nothing seems worth saving I can't watch her slip away
I won't let you fall apart I won't let you fall apart I won't let you fall apart I won't let you fall apart
She reads the minds of all the people as they pass her by Hoping someone will see If I could fix myself I'd... but it's too late for me
I won't let you fall apart I won't let you fall apart I won't let you fall apart I won't let you fall apart
We'll find the perfect place to go where we can run and hide I'll build a wall and we can keep them on the other side but they keep waiting and picking and picking and picking and picking and picking and picking and picking and picking and picking and picking and picking...
[color=orange]It's something I have to do I won't let you fall apart
Дата: Суббота, 02.05.2009, 17:03 | Сообщение # 278
Nagare-boshi
Green Day "When I Come Around"
I heard you crying loud, all the way across town You've been searching for that someone, and it's me out on the prowl As you sit around feeling sorry for yourself Well, don't get lonely now And dry your whining eyes I'm just roaming for the moment Sleazin' my back yard so don't get so uptight you been thinking about ditching me
No time to search the world around Cause you know where I'll be found When I come around
I heard it all before So don't knock down my door I'm a loser and a user so I don't need no accuser to try and slag me down because I know you're right So go do what you like Make sure you do it wise You may find out that your self-doubt means nothing was ever there
You can't go forcing something if it's just not right
No time to search the world around Cause you know where I'll be found When I come around
No time to search the world around Cause you know where I'll be found When I come around When I come around When I come around When I come around
Не нашел нормального рифмованного перевода
"Когда я приду"
Я слышал, как ты громко плакала На другом конце города. Ты кого-то искала, А я охотился на тебя, Пока ты сидела и сожалела о своём поведении. Ты больше не одинока, И вытри глаза от слёз. Я просто бродяга в данный момент. Может, я и аморален, но не становись злой. Ты же думала, чтобы порвать со мной.
У тебя нет времени на поиски, Ведь ты знаешь, где меня найдут, Когда я приду.
Я слышал всё это раньше, Но не выбивай мою дверь. Я неудачник и наркоман, меня можно обвинять, Оскорбляй меня, ведь это твоё право. Теперь иди и делай всё, что хочешь, Но делай это с умом. Ты поймёшь - нерешительность ничего не значит. И никогда не значила. Ты не можешь принудить меня к этому. Ты не вправе.
У тебя нет времени на поиски, Ведь ты знаешь, где меня найдут, Когда я приду.
Дата: Понедельник, 04.05.2009, 19:39 | Сообщение # 279
Apostel des Rhein
YURIA - YOU
胸に抱くキミへの言葉 いつか伝えたいな
零れる微熱 高鳴る鼓動 始まりは分からないけど 一度気付いた 消せない想い 嘘にはもう出来ないから
出会えたのがありふれた偶然だとしても 特別な意味を感じてる
キミのそばに居られることを いつも神様に感 謝です 迷いのないキミの横顔 ずっと眺めていたい
キミと二人過ごす時間が 揺るぎない力をくれるよ ふいに浮かぶキミへの言葉 いつか伝えたいな
僅かに触れる暖かい指 優しい台詞 それだけで 夢の続きを見ているような 不思議な気持ちになれるよ
もしもいつの日か お互いを見失っても また何度でも巡り会える
キミの大切な思い出に どうか私も居ますように 見たことないキミの世界を もっと分けて欲しい
キミが願うことの全てを 余すことなく叶えたいよ 信じられるキミのためなら 何にでも変われる
それは色めく花のように 遠 く咲き誇る物語 決して消えはしない音色が 風に乗せて響く
キミと二人過ごす時間が 揺るぎない力をくれるよ 祈り込めるキミへの言葉 深く届くように
{{Translation|Japanese}} ==Romanized Japanese==
Mune ni idaku kimi e no kotoba Itsuka tsutaetai na
Koboreru binetsu Takanaru kodou Hajimari wa wakaranai kedo Ichido kizuita Kesenai omoi Uso ni wa mou dekinai kara
Deaeta no ga arifureta guuzen da to shite mo Tokubetsu na imi o kanjiteru
Kimi no soba ni irareru koto o Itsumo kamisama ni gansha desu Mayoi no nai kimi no yokogao Zutto nagamete itai
Kimi to futari sugosu jikan ga Yuruginai chikara o kureru yo Fui ni ukabu kimi e no kotoba Itsuka tsutaetai na
Wazuka ni fureru atatakai yubi Yasashii serifu Sore dake de Yume no tsuzuki o mite iru you na Fushigi na kimochi ni nareru yo
Moshimo itsu no hi ka odagai o miushinatte mo Mata nando de mo meguriaeru
Kimi no taisetsu na omoide ni Douka watashi mo imasu you ni Mita koto nai kimi no sekai o Motto wakete hoshii
Kimi ga negau koto no subete o Amasu koto naku kanaetai yo Shinjirareru kimi no tame nara Nan ni de mo kawareru
Sore wa iromeku hana no you ni Tooku sakihokoru monogatari Kesshite kie wa shinai neiro ga Kaze ni nosete hibiku
Kimi to futari sugosu jikan ga Yuruginai chikara o kureru yo Inori komeru kimi e no kotoba Fukaku todoku you ni
||
==English Translation==
These words I hold for you within my heart, I hope I can tell them to you someday.
Almost feverish as my heart beat faster, I had no idea what that feeling was at first. But once I realized it, I can no longer erase my feelings. I can no longer lie to myself.
Even if meeting you was just a trite accident, I can sense a special meaning to it.
I give my thanks to god everyday, For letting me stay beside you. I want to keep looking at you from your side, Your face is always without a trace of hesitation.
The time I spent alone with you, Gives me unwavering strength. Unknowingly these words for you came to my mind, I hope I can tell them to you someday.
A slight touch of your warm fingers And some words of kindness were all it took. Almost like watching a dream's continuation, These strange feelings form within me.
Even if we ever lose sight of each other one day, We will surely meet again no matter what.
I pray that I have a place, In your precious memories. I've never seen before the world you are from, But I want to know more about it.
I want to grant you everything that you wish for, And not a single bit less. I trust you with my heart,For you, I will change myself into anything.
Like the colorful flowers, A story is blooming far away. The colors that will never disappear, Ride on the wind and resonate
The time I spent alone with you, Gives me the strength to support me. These words filled with prayers for you, I hope they reach deep into your heart
.
All hail Asuka!!!
Сообщение отредактировал Akane - Суббота, 30.05.2009, 18:48
Дата: Воскресенье, 10.05.2009, 19:00 | Сообщение # 280
Hellste Stern am Nachthimmel
Hybrid— The Formula Of Fear. Сногсшибательно красивый трек... Уже где-то третий день крутиться... Комментариев ноль, очень-очень нравиться. Лирики нигде найти не могу X_x... Обидно
I can't escape this hell So many times i've tried But i'm still caged inside Somebody get me through this nightmare I can't control myself
So what if you can see the darkest side of me? No one would ever change this animal I have become Help me believe it's not the real me Somebody help me tame this animal (This animal, this animal)
I can't escape myself (I can't escape myself) So many times i've lied (So many times i've lied) But there's still rage inside Somebody get me through this nightmare I can't control myself
So what if you can see the darkest side of me? No one would ever change this animal I have become Help me believe it's not the real me Somebody help me tame this animal I have become Help me believe it's not the real me Somebody help me tame this animal
Somebody help me through this nightmare I can't control myself Somebody wake me from this nightmare I can't escape this animal (This animal, this animal, this animal, this animal, this animal, this animal, this animal) So what if you can see the darkest side of me? No one will ever change this animal I have become Help me believe it's not the real me Somebody help me tame this animal I have become Help me believe it's not the real me Somebody help me tame this animal
Зверь, которым я стал
Я не могу убежать из этого ада: Я пытался много раз. Но я остался запертым в себе. Кто-нибудь заберите меня из этого ада!! Я не могу себя контролировать.
И что, что ты увидела темную сторону моей жизни – Никто не изменит этого зверя, которым я стал. Помоги мне поверить, что это не настоящий я. Кто-нибудь помогите мне присмирить этого зверя. (Этого зверя, этого зверя)
Я не могу убежать от себя (Я не могу убежать от себя) Я врал много раз. (Я врал много раз) Но злость осталась во мне Кто-нибудь заберите меня из этого ада!! Я не могу себя контролировать.
И что, что ты увидела темную сторону моей жизни Никто не изменит этого зверя, которым я стал Помоги мне поверить, что это не настоящий я Кто-нибудь помогите мне присмирить этого зверя, которым я стал. Помоги мне поверить, что это не настоящий я Кто-нибудь помогите мне присмирить этого зверя
Кто-нибудь помогите мне в этом кошмаре Я не могу себя контролировать Кто-нибудь разбудите меня из этого кошмара Я не могу убежать от этого зверя (Этот зверь, этот зверь, этот зверь, этот зверь, этот зверь, этот зверь, этот зверь) И что, что ты увидела темную сторону моей жизни Никто не изменит этого зверя, которым я стал Помоги мне поверить, что это не настоящий я Кто-нибудь помогите мне присмирить этого зверя, которым я стал. Помоги мне поверить, что это не настоящий я Кто-нибудь помогите мне присмирить этого зверя
"Когда ты всматриваешься в бездну,все,что тебя не убивает-превращает в чудовище."
"Люди нуждаются в других людях,ибо это единственное доказательство их собственного существования",-так сказал человек,что жил в собачьей конуре.А что же на этот счет думала Юко? -Для меня другие не существуют...
Сообщение отредактировал Eternal - Вторник, 12.05.2009, 15:24
Дата: Понедельник, 01.06.2009, 08:02 | Сообщение # 283
Nagare-boshi
Maximum The Hormone - Rei Rei Rei Rei Rei Rei Rei Rei Ma Ma Ma Ma Ma Ma Ma Ma Ma
Rei rei rei rei rei rei otobi Ma ma ma ma ma ma ma wo kakeru Rei rei rei rei rei rei rei wo momi Ma ma ma ma ma ma ma wo koneru
Kyaa kyaa urusai PARASAITSU kimi yo BUREIKU BANANA fusai yanda SAIN banzai kanpai
Rei rei rei rei rei rei wo nomi Ma ma ma ma ma ma ma wo taberu Rei rei rei rei rei rei rei wo tsuma ni Ma ma ma ma ma ma ma akeru
Kyaa kyaa urusai PARASAITSU kimi yo BUREIKU BANANA fusai yanda SAIN banzai kanpai
PAPA MAMA tsukamaru? haha ga naku araku boku ga dandan fusagaru me wo tojiru
Rei rei rei rei rei ma ma Ma ma ma ma ma rei rei rei rei rei ma ma Ma ma ma ma ma rei rei rei rei rei ma ma Ma ma ma ma ma rei rei rei rei rei ma ma Ma ma ma ma ma rei rei rei rei rei ma ma Ma ma ma ma ma rei rei rei rei rei ma ma Ma ma ma ma ma rei rei rei rei rei ma ma Ma ma ma ma ma rei rei rei rei rei ma ma
ONE TWO THREE FOUR!
rei rei rei rei rei rei rei rei rei rei rei rei rei rei ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma rei rei rei rei rei rei rei rei rei rei rei rei rei rei ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma rei rei rei rei rei rei rei rei rei rei rei rei rei rei ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma rei rei rei rei rei rei rei rei rei ma ma ma ma ma ma ma ma ma rei rei rei rei rei rei rei rei rei ma ma ma ma ma ma ma ma ma rei rei rei rei rei rei rei rei ma ma ma ma ma
Before you started tokin' You used to have a brain But now you don't get even the simplest of things I can draw a little picture Or even use my hands I try to explain but you just don't understand
(Hey) Man you're really losing it (Hey) And you've really done a lot of junk now (Hey) But you keep on abusin' it What in the world happened to you
It's bad enough you do it, you do it to yourself But taking someone with you Well you know that's something else I say I'm not that kind of person I'm not that kind of man I try to explain but you just don't understand
(Hey) Man you're really losing it (Hey) And you've really done a lot of junk now (Hey) But you keep on abusin' it What in the world happened to you
I might be sympathetic or cut a little slack If I thought that you were willing to give a little back But you do it in the morning You do it in the night You lie to refrain from just facing your life So I'll see you man tomorrow You'll be gackin' up again I'll see you in a coffin by the time your wad is spent I think of all the times that I tried to lend a hand I try to explain but you just don't understand
(Hey) Man you're really losing it (Hey) And you've really done a lot of junk now (Hey) But you keep on abusin' it What in the world happened to, What in the world happened to, What in the world happened to you
Сообщение отредактировал L1ght-kun - Понедельник, 01.06.2009, 08:03
Дата: Понедельник, 01.06.2009, 09:12 | Сообщение # 284
Mindhunter
Maximum the Hormone-Zetsubou Billy
Towa ni utsu kono ichi peeji Hakanai senpou sono me ni Aigan sezu mo hou ni aku tsunagou rou e
Nooto ni moudoku bonnou ni osore idaku Oouso no mousou ni yodare ga taemanaku
Sabaki hanzai toukatsu to hozaku Dare ga dakaisaku nado wakaru?
Menzai no waarudo Seisai no waado
Eru netsu masa ni "desu paireetsu" Aganau houritsu geemu
Zetsubou za birii Iza rinri Saa tomerarenai EraserRain Zetsubou za birii Iza rinri Saa tomerarenai EraserRain
Tomerarenai EraserRain
Akairoshita hakai no uta Owaranai no? Itsu kara hanbun noizu?
Yo no naka ni hisomi rakkashita "are" wa nee ka? Dare ga kakikaeru sekai no kegare wa? Shoumetsu no rensa ni zawatsuku gekai Masutaa massatsu unmei no jibaku
Menzai no waarudo Seisai no waado
Eru netsu masa ni "desu paireetsu" Aganau houritsu geemu
Zetsubou za birii Iza rinri Saa tomerarenai EraserRain Zetsubou za birii Iza rinri Saa tomerarenai EraserRain
Tomerarenai EraserRain
Ai chie kurabe kinpaku Ego no kussetsu sadisuto Danpen janen no tettsui Ubareyuku seimei
Gokuakunin ga houwa shikyuu zainin kiri Hantei! "Jinken" "jiken" "zouo" zouki hiroge zange Hokusoemu shinigami ingakankei naze? Shinsou mina shirienu sono aware
“KIRA” We are the “KIRA” My name is “KIRA” Even you're “KIRA”
“KIRA” We are the “KIRA” My name is “KIRA” Even you're “KIRA”
Ue de yami sougi no shuraba shinri rongi PEACE Eraa munen nanmannen fubin Ue de yami sougi no shuraba shinri rongi PEACE Eraa munen nanmannen fubin
Bou ransei zetsubou ni pein
Dancin' shinzou no Bloody Ai gouon na neiro wa sei Dancin' shinzou no Bloody Ai gouon na neiro wa sei
Tomerarenai unmei sa rensa reesu
Zetsubou Billy( Безнадежность закон)
Постояное угнетение, одна эта страница Мимолетная стратегия в этих глазах Без повода зло станет законом и объединившись будет подавлять людей
Смертельный яд в моей тетради, Я поселю в плотских желаниях страх Извечной похоти в иллюзиях бесконечной лжи Правосудие; пустословить о взаимосвязи преступлений Кто знает как выбраться из тупика?
Мир оправданий Слова наказаний
Лихорадка, которую ты ощущаешь, точно "пираты смерти" Это плата за показной закон
Любовь, схватка умов, напряжение Эгоистичное влечение садиста Железный молот собранный из зла Разывает жизни на куски
Поддерживаемый отвратительными людьми; убейте преступников немедленно! Приговор! "Права людей", "Происшествия", "Ненависть", раскаяние, разлитое внутри людей Почему Бога Смерти не волнуют последствия? Правда, никто не знает настоящей печали
"Кира" Мы "Кира" Мое имя "Кира" Даже ты "Кира"
Свыше, это сцена кровопролитных темных похорон; правда дискуссий о МИРЕ Ошибка, безответственность, плачевная для многих десятков тысячелетий Свыше, это сцена кровопролитных темных похорон; правда дискуссий о МИРЕ Ошибка, безответственность, плачевная для многих десятков тысячелетий
Бьющееся в огонии кровавое сердце Любовь, главный смысл его существования Бьющееся в огонии кровавое сердце Любовь, главный смысл его существования
Это бесконечная цепь судьбы
"Когда ты всматриваешься в бездну,все,что тебя не убивает-превращает в чудовище."
"Люди нуждаются в других людях,ибо это единственное доказательство их собственного существования",-так сказал человек,что жил в собачьей конуре.А что же на этот счет думала Юко? -Для меня другие не существуют...